изработка на сайт от WEBOZ

Уеб сайтът е портал за разпространение и събиране на информация в онлайн пространството или реално място, където да се извършват продажби. Качествено изработеният сайт и уникалното съдържание за Вашия бизнес ще дадат възможност на интернет потребителите да Ви открият. Да намерят информацията, която търсят и да вземат решение за покупка или избор на услуга.

Изработка на сайт и още

devider-s weboz

Изработка на красив, индивидуален и интуитивен дизайн

Отлична функционалност за всички устройства

Изработка на уникално текстово и мултимедийно съдържание

Първоначална SEO оптимизация на страницата

Поддръжка и обновявания на уеб сайта за безупречна работа

Обучение при необходимост

Изработваме модерни и функционални уеб страници. Те ще предложат интуитивни и удобни посещения на Вашата аудитория, независимо от устройството– компютър, таблет или мобилен телефон.

Предлагаме изработка на онлайн магазин с широка гама функционалности и атрактивен уеб дизайн за забележимо онлайн присъствие.
За да отговори уеб сайтът на представите Ви, ще ни е нужна и вашата помощ. Колкото по-добре разбираме какво искате, толкова по-добре ще реализираме идеите Ви.
Поддържаме близък контакт с клиентите си по време на процеса на изработка на сайт. По този начин може най-точно да съчетаем красивия дизайн, функционалността и оптимизацията на сайта, която ще доведе до възвръщаемост на инвестицията Ви.

devider _

КАК ЩЕ ГО НАПРАВИМ?

1. Консултация

По време на тази среща, която Ви предлагаме, Вие ще ни запознаете с бизнес идеите си и целите, които желаете да постигнете. Ще ни разкажете за начина, по който си представяте Вашия сайт – цветова гама и карта на различните страници.

2. Подходящи варианти

Предлагаме Ви няколко различни варианти, подходящи за постигане на целите Ви. Вие избирате този, който най много харесвате и стартираме работа. Не забравяйте, че правите този сайт не за Вас, а за целевата интернет аудитория, която ще го посещава.

3. За съществуващи страници

За клиенти със съществуващ уеб сайт предлагаме подобрения и оптимизация.

ПРИМЕРНИ ПАКЕТИ ЗА ИЗРАБОТКА НА САЙТ

Пакет сайт
от 420лв
 • Консултация
 • Индивидуален дизайн
 • Мобилна съвместимост
 • Уеб сайт със съдържание до 8 страници
 • Първоначална SEO оптимизация
 • Писане на уникалено текстовото съдържание за 1 страница
 • 2 професионални фотографии
 • Поддръжка и обновяване за 3 месец
Запитване
месечна поддръжка
ПАКЕТ САЙТ
 • включва:
 • актуализация на WordPress, темата и приложенията за допълнителни функционалности
 • 10 лв./месец за годишен абонамент при еднократно плащане
 • 20 лв./месец-за-месец
 • Месечната поддръжка не е задължителна, но е препоръчителна, за да функционира правилно сайтът Ви
месечна поддръжка
ОНЛАЙН МАГАЗИН
 • включва:
 • актуализация на WordPress, Woocommerce темата и приложенията за допълнителни функционалности
 • 20 лв./месец за годишен абонамент при еднократно плащане
 • 30 лв./месец-за-месец
 • Месечната поддръжка не задължителна, но е препоръчителна, за да функционира правилно сайтът Ви

Всеки един проект е индивидуален със своите особености и функционалности. За конкретна цена изпратете запитване чрез формата за безплатно консултиране.

По време на срещата ще ни запознаете с Вашите желания и нужди. Ще изготвим структура на сайта и ще Ви предложим варианти за визията и допълнителни услуги. След като направите избор на конкретна тема и постигнем съгласие по всички параметри по проекта за изработка на сайт, ще стартира нашата работа. При частично готов проект ще се срещнем с Вас. Ще можете да направите до 3 промени безплатно от първоначално заложените в проекта. Когато изработеният уеб сайт е завършен ще имате право на до 3 малки корекции,  безплатно по проекта.

devider _

КАКВO СЕ ИЗИСКВА ОТ ВАС

 • Активен домейн и стандартен хостинг - ако все още нямате ние ще помогнем
 • Карта на сайта с желаните от Вас страници
 • Идеи за функционалността
 • Мултимедиен и текстови материал за Вашите страници и продукти
 • Лице за връзка от Ваша страна

СЪВЕТИ ЗА ВАШИЯ УЕБ САЙТ

Уеб сайтът е един от най-ценните активи в онлайн пространството. Той не е еднократно решение, а инвестиция, която изисква време и други ресурси за да се развива и да работи добре за Вас. Колкото по-добре е изработена и оптимизирана една страница, толкова повече посещаемост ще има. Интернет потребителите днес са взискателни към съдържанието, което им се предлага и ако не ги задоволява, те няма да се върнат повече тук.Тяхното поведението се променя и все повече хора употребяват предимно мобилните си устройства за сърфиране в интернет и покупки. Ако сайтът Ви не е съвместим с тях, рискувате да загубите много от потенциалните си клиенти. Същото се отнася и за други показатели, като скоростта, с която се зарежда и лесната навигация. В случай, че посетителите не се удовлетворени от тях те ще предпочетат конкурентите ви.

Успешният уеб сайт е хармонична комбинация между интригуващ дизайн и отлична функционалност.

Адресът в полето домейн е от съществено значение. Домейнът е начина, по който потребителите ще намерят страницата. Той ще бъде рекламиран и споделян в интернет. Добре избраният домейн увеличава разпознаването на марката, а лошо избраният домейн ще има негативно влияние върху интернет усилията. Добрият домейн трябва да е лесен за запомняне, да не е прекалено дълъг и да отговаря на бизнеса. В повечето случаи е името на фирмата или търговската марка. Важно е, името да помага за оптимизацията на страницата в платформите за търсене. Днес има възможности да се закупят и домейни на кирилица или да закупите няколко домейна с повече символи и да ги пренасочите към най-краткия. Най-запомнящите се домейн варианти са завършващите на .com и .bg. Например, ако конкурент има същият домейн, но завършва на: .net или.org, може да привлечете част от трафика, защото по грешка някой ще въведе .com или .bg. Възможността да запазите марката в името на домейна е значително по- голяма от преди. Възможностите за избор на домейн са многобройни благодарение на разширенията, свързани с различни категории: основни, общи, регионални, продукти и услуги, образование, туризъм, недвижими имоти, бизнес, търговия, забавление, индустрия, изкуство, компютри и интернет, общество, здраве, финанси. Трябва да се избягва използването на специални символи, което ще затрудните потребителите при изписването на домейна.
Уеб сайтът трябва да се зарежда правилно във всички съвременни уеб браузъри. Сайтът ви трябва да изглежда по един същи начин, независимо дали е отворен на Safari или на Chrome. Добре оптимизираната страница позволява бързо зареждане, което е изключително важно за Вашите потребители и от друга страна за класирането на страница в търсачките. Шансът някой да не изчака да се зареди бавна страница е много голям и по този начин Вие ще изгубите посещение и евентуална продажба.
Неизменна част от страницата са често задаваните въпроси и отговори, те трябва да са на видно място за посетителите. Така потребителят получава необходимата му информация без да контактува по имейл или телефон с Вас.
Няма по-лошо нещо от това информацията на страницата да не е актуална. Старата информация отблъсква потребителите и намалява доверието към Вас. Ако се поддържа блог, той трябва да се допълва ежеседмично. При интернет търговията е важно потребителят да открие бързо и лесно продуктите и услугите, който търси с подробна информация към тях. Не трябва да се забравя и информацията относно: правилата за ползване на страницата и политиката за защита на личните данни, доставка, връщане на стока, рекламации или сваляне на съдържание от страницата. Трябва да бъде създадена необходимата комуникация с клиента, така че да не остават съмнения.
Познаването на конкурентите и техните страници е важно за успеха ви. В случай че те предлагат нещо ново и повече от Вас, трябва да се замислите как да отговорите на това и да бъдете по-добри.
WordPress e най-предпочитаната система за управление на съдържанието (Content Management System CMS). По данна за 2018 година 30% от всички уеб сайтове в интернет използват WordPress. А между всички системи за управление на съдържанието (CMS) е най-предпочитаната с пазарен дял от 60%. Причините за това са няколко - платформата е безплатна, лесна за управление и оптимизиране, гъвкава, приспособима и без ненужни реклами.
devider _