писане на текст лого инфографики мултимедия

Писане на текст, лого, професионално видео и фотография, инфографики

devider-s weboz

Съдържанието е изключително мощен инструмент, не само от гледна точка на SEO, но и за изграждане на силно присъствие на марката онлайн. Създаването на уникално съдържание е много повече от писане на текст. То включва визуално въздействащи елементи като лого, професионално видео и фотография, анимирани клипчета, инфографики, банери и друга мултимедия.

Преимуществата на услугата УНИКАЛНО СЪДЪРЖАНИЕ: писане на текст, лого, инфографики и мултимедия;

Увеличаване на трафика към Вашата страница

Уникално и силно присъствие на марката в интернет

Доверие и ангажирате на правилната аудитория

По-голям брой конверсии

По-предни места в търсачките

Увеличаване на броя на продажбите

devider-s weboz

КАКВО МОЖЕ ДА НАПРАВИМ:

изработка на лого

професионално видео и обработка

текст или статии

анимирани клипчета

професионална фотография

изработка на инфографики и банери

КАК ЩЕ ГО НАПРАВИМ?

1. Анализ на съдържанието

Ще анализираме съдържанието, с което разполагате и ще Ви предложим идеи за неговото подобряване и развитие.

2. Изготвяне на стратегия

Ще използваме информацията за бизнеса и идеите, които имате за неговото развитие за да създадем стратегия за развитие на съдържанието, базирана на вашата марка и аудитория.

3. Оформяне на конкретна идея

Съдържанието отдавна не е само да нашишете текст. Тук нашият подход включва изграждане на цялостна мултимедийна визия, която ще включва лого, професионална фотография и видео, инфографики, банери и др.

4. Създаване на уникално съдържание

За да бъде ефективно, съдържанието трябва да е уникално – различно от всичко, което вече е публикувано, трябва да е интригуващо за аудиторията, полезно и забавно. Нещо повече, съдържанието ще бъде оптимизирано за да достига до правилната аудитория. За целта ще използваме специфични инструменти. Специализирани сме в създаването на уникално съдържание с възможност да подобри представянето на вашата марка и да привлече повече клиенти.

5. Отчитане и анализиране на постигнатите резултати

Редовно анализираме съдържанието на страницата и това създадено извън нея. Даваме Ви конкретни данни за постигнатите резултати по време на кампанията.

devider-s weboz

ИНДИВИДУАЛЕН ПОДХОД

Ще изготвим гъвкав вариант за вашия бюджет. От написването на една статия до реализирането на цялостна стратегия свързана с уникалното съдържание: създаване натекст, лого, инфографики, професионална фотография, професионално видео, анимирана мултимедия;

 КАКВO СЕ ИЗИСКВА ОТ ВАС

Ясна цел какво искате да постигнете.

СЪВЕТИ ЗА ВАШЕТО СЪДЪРЖАНИЕ

Текстовете, които публикувате на сайта Ви трябва да бъдат с високо качество. Нови, създадени специално за Вас, а не копирани от интернет. SEO оптимизираните текстове са уникални, съдържащи определени думи и изрази, отговарящи на Вашите цели. Отговаряйки на различни SEO критерии, съдържанието, което предлагате ще бъдат високо оценено, както от вашите клиенти, така и от интернет търсачките.
Чрез текстовото съдържание, което сте публикували във всички страници, Вие трябва да спечелите 2 много важни аудитории. Първата е тази на клиентите ви, а втората, на интернет търсачките. За да бъде сайта Ви посещаван, той трябва да има доверието на аудиторията. Намирайки ценна и интересна информация (качествен и уникален текст), те са склонни да влязат отново и отново, това генерира трафик, който от една страна ще доведе до увеличаване на продажбите, а от друга ще спечели доверието и на търсачките (Google) – или втората аудитория, към която се стреми успешния бизнес в интернет.
Мултимедийната визия включва в себе си лого, професионална фотография и видео, инфографики, банери и др. Всеки един от тези елементи е важна част от съдържанието, което изгражда сайта Ви. Както текстовото, така и мултимедийното съдържание е добре да бъде уникално и да отговаря на определени критерии за добра оптимизация. Уникалният мултимедиен изглед помага за добро класиране на страницата Ви, за позициониране на бранда и за по-високо доверие от страна на последователите. Логото е графичен елемент, който включва символ и/или текст. То има за задача да представи вас или бизнеса ви по определен начин, чрез който да станете разпознаваем на пазара. Професионалните фотографии и видеа са основна част от вашата визия. Те могат да имат информативен или имиджов характер. Целта им е да направят сайта Ви уникален и разпознаваем. Имат важна роля при оптимизацията на страницата и нейното позициониране на предни позиции в търсачките. Google обича новите и уникални изображения. Те са един от най-важните on-page фактори за по-доброто класиране на страницата. Видеата все по-често се предпочитат от потребителите, като начин на получаване на информация. Създават по-голям интерес и често са по-лесни за възприемане от текстовете. Всички обичат инфографиките. Те са забавни, информативни и увличащи. Инфографиката привлича вниманието и радват окото. Носят важна информация в неангажиращ формат. Разчупват представянето и внасят колорит. Банерите представляват графични изображение с рекламен характер. Те привличат аудитория и спомагат за изграждане на имидж.
В днешно време, търсачките и в частност Google, са изключително умни, чак плашещо. Те могат да оценят качеството на съдържанието Ви и вариантите са два. Ако съдържанието е копирано и не отговаря на условията за уникалност, търсачката маркира страницата, като такава с дублирано съдържание и това, казано на обикновен език директно я поставя в „трета глуха“. Оптимизацията й е невъзможна, а с това и лесното й откриване от потребителя. Попаднете ли в подобно положение, е абсолютно безсмислено да имате сайт, тъй като в действителност той не може да достигне до потребителите. Когато имате уникално, качествено и оптимизирано, спрямо актуалните алгоритми на търсачките съдържание, сайта Ви ще заеме водещи позиции при търсене. Ясно е, че това ще привлече много повече посещения и съответно печалби.
Отговорът е твърдо ДА. Важно е да поддържате интереса на онлайн потребителите си, да отговаряте на техните нужди и да ги ангажирате с нова и любопитна информация. Трябва да сте наясно, какво търсят таргетираните от вас клиенти, за да отговорите със съответното съдържание. SEO оптимизирането не е еднократен акт, той е процес, който е продиктуван от непрекъснато развиващите се възможности за анализ на търсачките и промени в техните критерии. Ако искате сайта Ви да излиза на челни места при онлайн търсене, трябва да бъдете гъвкави и да поддържате актуално текстово съдържанието. Препоръчително е да следвате определена периодичност при публикуване на съдържание, с което да създадете по-висока ангажираност у потребителите (определен брой публикации на седмица). Всичко това, не е нищо ново, но е абсолютно актуално и важно за постигането на бизнес целите, които преследвате. Ние Ви предлагаме писане на уникални текстове, които да задоволяват нуждите на потребители ви и същевременно да успеете, истински да се харесате на Google и той да ви постави на челно място, гарантиращо ви откриваемост, разпознаваемост и успех. Ще създадем подходящо съдържание, което да ангажира аудиторията ви. То ще изгради доверие и ще повлияе върху решението за покупка на Вашите посетители. Уеб страниците, които публикуват редовно качествено съдържание, получават 8 пъти повече трафик. Уникалното съдържание може да се използва, споделя и разпространява в социалните мрежи – Facebook, Instagram, You Tube, Twitter и др., така образът на марката ви онлайн, ще стане по-силен и разпознаваем.

Ще създадем подходящо съдържание, което да ангажира аудиторията ви. То ще изгради доверие и ще повлияе върху решението за покупка на Вашите посетители.
Уеб страниците, които публикуват редовно качествено съдържание, получават 8 пъти повече трафик.

край