seo оптимизация и анализ на уеб страница

SEO оптимизация и анализи

devider-s weboz

С нашите услуги за SEO оптимизация на сайт и анализи, вашата страница ще подобри и поддържа висока позиция в търсачките. Това съответно ще доведе и до повишаване на Вашите приходи.

Преимуществата на услугата SEO ОПТИМИЗАЦИЯ И АНАЛИЗИ НА САЙТ 

По-предни позиции в търсачките

Уникално и силно присъствие на марката в интернет

Увеличаване на трафика към Вашата страница

Предимство пред конкуренцията

Увеличаване на броя на продажбите

По-голям брой конверсии

devider-s weboz

КАКВО ЩЕ НАПРАВИМ ЗА ВАС

SEO Анализ

Задълбочено проучване на сайта: техническото състояние, бързина на зареждане, проблеми, грешки, класиране за ключови думи.

Google Analytics& Search Console

Настройка и анализ на тези ключови инструмента. От който ще получавате важна информация за посетителите на Вашия сайт и ключовите думи, които се търсят.

Проучване за ключови думи

Проучване за актуалните ключови думи. Разширяване на обема и подобряване на заложените ключови думи.

Проучване на конкуренти

Важна информация, която ще Ви позволи да знаете как да подобрите представянето на Вашия сайт пред тези на конкуренцията.

On-page SEO оптимизация на сайта

Отстраняване на грешки, проблеми, оптимизиране на съдържанието, оптимизиране на мултимедийното съдържание. Подобряване на скоростта на зареждане на Вашия сайт.

Анализ, отстраняване и добавяне на линкове

Анализиране на качеството на линковете към Вашата страница. Отстраняване на нискокачествените и добавяне на нови линкове.

локална оптимизация

Оптимизиране на представянето на Вашата страница спрямо разположението на Бизнеса Ви.

Отстраняване на Google наказания

За тях даже може и да не знаете, но те се отразяват на Вашето класиране. Злонамерени линкове, дублиране на съдържанието и т.н.

devider-s weboz

КАК ЩЕ ГО НАПРАВИМ?

1. Консултация

За да бъде успешна кампанията по SEO оптимизация на Вашата страница, ще трябва да разберем какви проблеми искате да решите и какви цели си поставяте. Ние ще Ви дадем нашата оферта със заложена цена и необходимо време.

2. Задълбочен анализ

Анализиране на проблемите, които пречат за оптимално представяне на страницата в уеб пространството. Технически проблеми, грешки, проблеми с текстовото и мултимедийното съдържание, проблемни линкове. Може ние да отстраним тези проблеми или ако имате служители или фирма, която се грижи за страницата Ви да го направят.

3. Избор на услуга

Може да направите избор на отделни услуги или индивидуален пакет , който ние ще Ви изготвим за постигането на конкретни цели свързани със SEO оптимизацията.

4. Отчет

За начало ще направим одит на сайта Ви. Ще получите отчет за състоянието на страницата Ви преди да започнем работа по нея и след извършените подобрения. Клиентите на абонамент ще получават регулярно информация за състоянието и подобряването на заложените показатели.

ПРОФИ
цената е за месец
250 лв
 • Брой страници 5
 • Пълен SEO анализ на сайта
 • Регистрация и анализиране данни Google Analytics
 • Регистрация и анализиране данни Google Search Console
 • Анализ на ключови думи и фрази
 • SEO консултация
 • SEO анализ на конкуренти и ключови думи 2бр.
 • Изчистване на грешки
 • Настройки за по-бързо зареждане на сайта
 • Исталиране на приложение за SEO
 • Настройка на приложение за SEO
 • Настройване на ключови думи и фрази 10 бр.
 • On Site оптимизация
 • Коригиране на текстове
 • Оптимизация на изображенията до 15 бр.
 • Премахване на грешки 404
 • Правилно пренасочване на стари вътрешни линкове
 • Изграждане на външни линкове
 • Отстраняване на ниско качествени линкове
 • SEO отчети за периода 2 бр.
 • Резултати след 2-3 месеца
 • Период на оптимизацията 6 месеца
Запитване

ПОЛЕЗНО ЗА SEO ОПТИМИЗАЦИЯ

Индексирането на Вашата страница е първа стъпка към това да започне класирането й в различните търсачки. Може да не е класирана в горни позиции, но има потенциал това да се случи. Класирането се отнася до това, да излизате като резултат за конкретно търсене. Когато въведете дума за търсене, Google ще направи всичко възможно, за да осигури най-важната и точна информация, като класира страниците от най-добрата към най-лошата. Дневно се индексира огромно количество трафик, затова е важно да се класирате на по-горна позиция при търсене на съответни термини свързани с Вашият бизнес. Друг вариант страницата Ви да излиза на челни позиции е плащането за реклама в Google, което обаче е значително по-скъпо, като инвестиция и не толкова ефективно.
Класирането се извършва от сложен алгоритъм, който Google променя постоянно с времето, като този алгоритъм може да включва: как са оформени заглавията Ви; колко и какви линкове имате; начин и качество на програмиране на страницата; дали дизайнът й е подходяща за мобилни устройства. Този алгоритъм се състои от много променливи, които трябва да се оптимизират. Google дори оценява качеството на страниците, които са свързани с Вас чрез линк. Добре направената SEO оптимизация може да Ви класира на предни позиции в органичното търсене и това именно е търсения ефект.
SEO оптимизацията е един непрекъснат процес. Много променливи трябва да бъдат оценени, променени, и след това усъвършенствани. Има твърде много фактори, който биха повлияли в различна степен на вашето класиране. Нужен е опит и умения, чрез които да могат да се постигнат търсените резултати.
Важно е страницата Ви да бъде достъпна за обхождане от роботите на уеб търсачките, за да може да бъдат индексирани всички подстраници. Платформите за търсене предпочитат текст, тоест ако страницата е направена от флаш анимирани изображения или само изображения, в които е въведен текст, ще имате проблем с оптимизацията.
Сайтът Ви трябва да бъде интуитивен и лесен за обхождане с ясни връзки между страниците. Основното съдържание трябва да маркирано ясно и да е на видно място. Имената на страниците и подстраниците трябва да отговарят на съдържанието. Например страница за електронна търговия с адрес exemple.com/sport/balls e много по-добре, отколкото exemple.com /productid=12.
Всяка страница трябва да има ясно и точно заглавие с пояснително мета описание. Google търси мета описание като кратък текст, който се вижда в резултатите от търсенето. Не трябва да се прекалява с ключовите думи в мета описанието, а трябва да го запълним с информация, която ще накара потребителите да натиснат върху него.
За заглавията трябва да се ползват размери на шрифта. Това са най- използваните H 1, H 2, и H 3 тагове.
Важно е да има приложена карта на страницата в HTML и XML формат, заедно с добре дефинирани robots.txt файл.
За да получите първоначален списък с ключовите думи и фрази, е необходимо да започнете да мислите както Вашите клиенти и потребители. Нека се поставим на тяхно място. Какво си мислят те? Какво търсят? Като резултат, трябва да стигнем до думите, с които те ще търсят в Google, Bing, Yahoo и други машини за търсене. Този списък ще бъде отправна точка във Вашите ключови думи.
Основна част от SEO оптимизацията е да се изберат най-подходящите ключови думи, за да се организира страницата около тях. Изследването на ключови думи ще Ви помогне да разберете какво хората търсят, и ще можете да използвате тази информация, за да изградите своето съдържание или дори да насочите Вашият бизнес в още различни посоки.
Също така може да разгледаме резултатите на конкурентните сайтове и да почерпим идеи от тях. Несъмнено те ще имат не една интересни идеи, над които да помислим и да генерираме полезност за Вас. За целта ще приложим различни топ инструменти и повече креативност.
Всяко едно изображение на страницата трябва да има добре дефинирано име и алтернативно описание (alt tag). Също така трябва да бъде максимално компресирано без загуба на качеството.